Nr. 1001 | 21.04.2015 | Ziar fondat si condus de Cosmin Pigui

Angajările de la Ambulanţa Gorj, motiv de scandal

Autor: Ceuranu Irinel | 00:10, 17.01.2013 | 5.484 Vizualizari | 43 Comentarii

Scoaterea la concurs a două posturi de asistent medical la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj a trezit din somnolenţă Sindicatul „Ambulanţa” Gorj. Liderul Cristi Aldescu a făcut publice câteva „aprecieri şi observaţii cu privire la concursul de ocupare pentru cele două posturi vacante de asistent medical şi asistent medical debutant”. Sindicalistul îi aduce acuze directorului medical Gabriela Badiu pe care îl face responsabil de „rezultatele partizane” ale concursului, considerând că în acest fel concursul a fost aranjat.

Pentru cele două posturi scoase la concurs în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj au fost admise 22 de persoane, iar în ziua concursului s-au mai prezentat 14 persoane, în final fiind admise două. Lăsând la o parte faptul că semnatarii comunicatului, în speţă Cristinel Aldescu şi Marin Popescu, nu ştiu când să scrie „sau” şi „sa” despărţit sau împreunat, sindicaliştii contestă modalitatea de desfăşurare a concursului. Printre acestea se enumeră faptul că „subiectele au fost propuse numai de preşedintele comisiei dr. Badiu Gabriela şi acceptate de comisie”, iar „tematica şi bibliografia pentru concurs aprobată şi anunţată a cuprins un volum mare de legislaţie”.

De asemenea, Aldescu susţine că „la corectarea lucrărilor am observat că anumiţi membrii din comisie cunoşteau numele candidatului căruia îi era corectată lucrarea, cu toate că lucrările erau sigilate”. Mai mult, sindicaliştii spun că „au fost notate subiectele ale anumitor candidaţi în favoarea sau în defavoarea acestora” şi „au fost notate diferit noţiuni şi termeni relativ identici pentru anumite lucrări”. În afară de asta, Aldescu mai susţinea că „la corectarea lucrării cu nr.13 a concurentei Chiriac Ramona, preşedintele comisiei Badiu Gabriela, cu toate că lucrarea era sigilată, a făcut remarca Chiriac este o nesimţită şi nu a învăţat”.

 Concluziile lui Aldescu

Pe lângă acuzele legate de vicierea concursului de la Serviciul de Ambulanţă Gorj, sindicalistul Aldescu a tras şi nişte „concluzii”, precizând că persoanele declarate admise „sunt întâmplător rude de gradul 1 cu salariaţi din cadrul SJA Gorj”. În consecinţă, Sindicatul Ambulanţa susţine că „apreciem şi considerăm că prin atitudinea şi comportamentul preşedintelui comisiei de concurs dr. Badiu Gabriela, aceasta a viciat rezultatul concursului, nerespectând principiul egalităţii de şanse pentru concurenţi”.

  „Nu m-am lăsat manipulată”

În replică, directorul medical Gabriela Badiu neagă acuzele aduse, afirmând că reacţia sindicalistului vine ca o răzbunare la faptul că nu s-a lăsat manipulată. „Sunt atacuri la persoană, nu s-au angajat rudele mele de gradul întâi. Nu este primul atac de genul acesta(…)  A încercat să mă manipuleze, să-mi influenţeze deciziile pe care le-am luat. Nu m-am lăsat manipulată(…)”, afirmă şefa comisiei de examinare. Totodată, directorul medical mai spune, legat de alte acuze aduse de liderul de sindicat, că „nu este adevărat aşa ceva, Doamne-fereşte. Nu am fost numai eu în comisie. Nu vreau să mă dezvinovăţesc, sunt nişte jigniri. Dacă avea ceva de comentat, putea să comenteze atunci în timpul examenului(…) Nu este adevărat, subiectele au fost făcute prin deschiderea cărţilor de către fiecare candidat”, concluzionează directorul medical Badiu.

Suspiciunea legată de un eventual blat al concursului ridică semne de întrebare, având în vedere că pe 22 ianuarie 2013, tot la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj, va avea loc concursul pentru ocuparea a trei posturi de ambulanţieri pentru care au fost admise dosarele a 28 de persoane. În acest context, al suspiciunilor legate de organizarea şi desfăşurarea concursului, se nasc noi întrebări legate de „aranjamentele” posibile la concursul de săptămâna viitoare.


ambulanta | 06:33, 17.01.2013

Bv dl Aldescu lutati cu acesti mafioti dar va rugam nu uitati ca aveti membrii si la protectia copilului.E vai de noi salarii izere …munca multa si nici o schimbare.DL.Calinoiu a zis ca schimbavechea conducere si pe blindu si aduce un director care sa ne rez.problemele. A fost o mare minciuna toti directorii au ramas si fac ce au facut si pina acum ….blindu la fel ….iar directorul cel nou e un fel de om invizibil ……nu are treaba cu directia si probl ei el e mereu la consiliu……….ori e angajat al directie s sa puna odata ordine ori sa stea la consiliu si sa ne lase .Domn Calinoiu ati girat pt dl.Cotruna ………….si nu a miscat nimic e inexistent iar noi muncim ca prostii………..cu vechii directori cu blindu cind veti lua masuri ……vedeti sa nu aduceti altii care vor sta si ei tot la consiliu ca dir general………..nE a ti dezamagit si de data asta. Domn Aldescu ajutatine

Asistent | 07:38, 17.01.2013

Cele mai mari manevre , orice prost isi da seama ca au fost si sunt aranjate locurile…….doar e romania nu ??

aldebou | 08:40, 17.01.2013

analfabet,un mare linga-aldescu acesta,nu stiu cine il mai baga in seama
asa o sa distruga si dgaspc

Maria Popescu | 12:30, 17.01.2013

Tu chiar esti ALDEBOU

sorin | 09:24, 18.01.2013

Sustin parerea d-nei Maria ,,TU CHIAR ESTI UN ALDEBOU”si un,,MARE-LINGA”

sorin | 11:35, 17.01.2013

fratilor,puneti-va in locul oamenilor de rand care invata,merg la examen si dupa li se trantesc in fata jigniri si tot felul de pretexte ieftine…rusine sa va fie!faceti angajari pe branza,pe ochi frumosi si tineti cont de rudenii si maine poimaine ajungi pe mana lor in spital si te fac din om neom…de ce a decazut spitalele din Tg-Jiu asa?datorita conducerii si intereselor…

Maria Popescu | 12:22, 17.01.2013

O cunosc pe Badiu Gabriela si pot sa afirm ca este omul interesului de orice fel, in primul rand al interesului financiar. Este persoana care nu scapa nicio oportunitate in viata sa profite de ceva cat de mic, exemplu: de libere motivate de la serviciu, plimbari la mare pe banii sindicatului si o pozitie buna la masa de oficiala pe unde se poate,uitand apoi sa respecte oamenii care au bagat-o in seama cand era doar un simplu doctor la Ambulanta. Acum nu pierde ocazia sa faca bani pe posturile vacante,daca tot are ocazia sa taie si sa spanzure la Ambulanta, cat mai e directoare.Nu ma indoiesc nicio clipa ca a fraudat concursul, angajandu-si preferatii.
Rusine Gabi, pentru omul de doi bani care esti. Nu ai caracter. Sper ca Aldescu Cristi si cei care au curajul sa-ti tina piept te vor aduce la locul tau mic, caci locul tau este printre palmasii de la Ambulanta, stimata doamna!

closca cu pui | 14:26, 17.01.2013

Multa lume o cunoaste pe doctorita ”INTERES” si nu de acum ci inca din vremea cand facea tot ce era posibil sa traga chiulul atunci cand era vorba de munca!pacat ca asemenea oameni conduc azi ambulanta gorj si pateaza imaginea oamenilor,profesionistilor,care lucreaza acolo si mai important,ne salveaza vietile! pacat,dna doctor,pacat

closca cu pui | 14:27, 17.01.2013

gura targului vorbeste ca directoarea Badiu va fi nasa la nunta unuia din concurentii care au intrat la ultimul concurs,atunci nu cumva are dreptate Aldescu,cand spune ca a fost blat la concurs?

Dorin Semen | 15:16, 17.01.2013

D-le Aldescu cred ca trebuie sa luptati cu clica de borfasi care s-au instalat pe timpul P.D.L. si care continua sa conduca unitatea S.A.J. Gorj si pe timpul U.S.L.,angajind personal dupa greutatea cadourilor primite.Sa nu uite doamna doctor ca a fost pusa de colectivul din cadrul unitatii in functia pe care o detine ,dar uita foarte repede locul de unde pleaca ,denigrind personalul angajat dar in schimb oferind avantaje materiale si nu numai celor care o sustin.Incercati d-le Aldescu sa mentineti corectitudinea in unitate.Mult succes.

anonim | 15:30, 17.01.2013

Rusine pentru sistemul sanitar mai ales ca oamenii saracii isi pun sperante cand merg la medic!
Este foarte ciudat domnilor cum se iau examenele la noi in Gorj:sora,copilul; este in familie domnilor!Dar stiti ce este ciudat sa va intereati sa vedeti ce nota a luat,,copilul” la Spitalul Sadu:in jur de nota 1 si aici a luat nota f buna.Bravo,o evolutie extraordinara!Acolo daca nu a fost cunoscut tatal,!

anonim | 17:55, 17.01.2013

Il felicit pe domnul Aldescu,pentru sustinerea adevarului, in legatura cu ocuparea celor doua posturi de asistent medical,in cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Gorj. Urmarind acest material, orice persoana din afara,poate concluzoina,ca acest concurs a fost viciat,deoarece la concurs au participat si asistenti medicali,ce au mai lucrat in acest sistem de urgenta,iar posturile au fost ocupate de asistenti debutati. Ma indoiesc de faptul, ca un asistent debutant,ar avea nivelul cunostintelor medicale,teoretice si practice,mai ridicat decat al unui asistent medical, cu o anumita vechime si corect ar fi fost , ca acesti asistenti medicali, ce au mai lucrat in sistemul de urgenta,sa aiba intaietate,nu asistenti debutanti. „Nu avem dreptul,sa ne jucam cu viata unor oameni nevinovati,oameni ce au incredere in noi!”

trantorica | 20:44, 17.01.2013

Oameni buni,chiar nu ati inteles ca acest om aldescu are o problema PATOLOGICA cu privire la oamenii care indeplinesc functii de conducere?
Chiar nu se vede ca el in afara de dezbinare,imbarligare,pupat in cur mai marii judetului nu a facut nimik.Care este obiectul muncii lui?Cine il plateste pe acest oligofren?
Raspuns: FRAIERII DE LA DGASPC :)))NICI o problema se vor trezi la fel de saraci la fel de prosti dar cu un lider care isi petrece concediile pe banii lor in tari straine, care se plimba si se imbraca numai din shopuri scumpe cu o casuta intr-un cartier rezidential :))) si ei..?o ia in mana:)))

anonim | 21:15, 17.01.2013

domnule STIE TOT „trantorica”, conform noului DOOM, intrat in vigoare acum aproximativ 6 ani, „nici o” a dumneavoastra se scrie „nicio”…asta e nivelul de cultura pe care Inalt Prea Sfintita directoare Badiu il promoveaza….

anonim | 21:28, 17.01.2013

Ti-ai pus bine numele de trantorica!Vorbesti de Aldescu dar sigur tu esti mult mai rau ca el si se pare ca tu stii lucrurile deci sa intelegem ca ai o functie de conducere si stii cum se ia examenele nu?rusine sa va fie!va bateti joc de cei care mai cred in adevar si corectitudine!

Haiducu | 21:02, 17.01.2013

Doamna Director ganditiva ca va venii vremea cand vetii platii ,avetii mare grija pe unde mergetii si cum mergetii sa nu suferitii cumva un accident si sa vina sa va salveze cei pe care i-ati angajat!Se va trezii si poporul acesta ,sa termine cu cei ca dumneavoastra.Multa stima pentru cei ce au curaj sa se lupte cu cei fara caracter,si sa aiba si rezultate ,sa se aleaga odata cei ce merita sa mearga cu fruntea sus pe strada.

acelasi anonim | 21:20, 17.01.2013

blat pe fata…am cunoscut-o pe aceasta doamna la unul din cramurile de la Schela, la unul din subalternii sai….domnul PUPINCUR PETRESCU…se stie el (apropo doamna directoare BADIU, e bun vinul de Schela, nu?????)…o persoana fara scrupule, fara un gram de etica deontologica, fara simtul raspunderii si mai ales fara cei 7 ani de acasa, PRIMA FACULTATE A VIETII. Si domnul ei, cel ce a trecut mai intai prin patul prietenei sale dr. Aurora Cojocaru, tot un bosit ramane…

mama lui aldescu | 21:30, 17.01.2013

ma cristi mama te-am crescut cu drag si grija sa fii mereu in centrul atentiei de prost gust.de cand te-ai dus tu la ambulanta ai inceput sa te ascunzi sub biroul din sufragerie al doctorului varcan determinandu-l pe acesta sa-si lase seotia si cei doi copii in mainile tale.i-ai trimis in anglia si pe dr hotoboc roxana si cei doi copii de unde te finanteaza si-ti dau indicatii cum sa traiesti in gorj.nu de altceva dar la cat esti de redus mintal astepti numai coordonatele dr hotoboc roxana.te-a invatat sa devii lider de sindicat la ambulanta gorj,cum sa ajungi secretar federal si apoi vicepresedinte la federatia ambulanta.ti-ai dat in petic si pe acolo,te-ai dus de capul tau sa mediezi conflicte in tara si cand te-au depistat cei de la federatie te-au exclus de esti un nimeni.ti-am spus mama cristi ca tot mai bine ar fi sa ramai tractorist la pamanturile noastre din albeni si sa nu te prind vreodata cu englezoaica pe aici.in loc sa te asociezi cu oameni cu caracter,te trage ata tot la oportunisti si fripturisti pe care ii duci la carciuma iar dupa multe deliberari i-ai pus si in fruntea judetului ba la consiliul judetean ,ba la prefectura.acum ar fi trebuit sa-ti dea si tie vreun post pe undeva ca de,esti si tu jurist dar vad ca te lasa ca pe un prost pe la ambulanta,suspendat din ambulantier cersind lui dragan cate un os de miel.cred ca o sa luati amandoi mielul in brate .cristinel mama lasa prostiile si nu mai promite oamenilor ca-i bagi tu soferi la ambulanta ca tu esti un nimeni acolo,ti se da prea multa importanta de niste oameni educati si absolventi de facultate care te trateaza cu spatele.esti de rautate si o ura fara margini fiul meu,parca ai semana cu mine ,dar cand mai uit la fata ta parca o ai de dos.oricum de esti tu acela nu-ti sunt mama eu,sau sa sameni asa leit cu astia de pe aici ,cu lingurarii astia?

sorin | 22:33, 17.01.2013

Pt.cel care se da drept ,,mama lui aldescu”rusine mare sa-ti fie deoarece din cate se vede tu esti redus mintal din felul cum scrii.Pacat de Romania noastra cu analfabetii care se dau mare prozatori pe internet.Unde ai facut scoala ,cred ca nu ai nici 4 clase!

anonim | 00:31, 18.01.2013

TU ‘ mama lui Aldescu’sa-ti fie rusine ,ca esti lipsita de moralitate,ajungi pana la jigniri si te legi de viata lui personala.Nu sunt din Gorj,dar stiu, ca domnul Aldescu, este un om cu un caracter deosebit si a facut multe lucruri bune,la nivel national,in activitatea sindicala ce o detine .

Alina | 09:52, 18.01.2013

Cel care se da drept ,,mama lui aldescu” ar trebui sa-i fie mare rusine ca face acest lucru dandu-se drept mama lui Aldescu.Cred ca are o mare problema:ori l-a parasit mama cand era mic,ori nu l-a iubit ori este un psihopat care are probleme cu mamele!Domnule daca ai ceva cu Aldescu rafuiestete cu el dar nu o aduce in discutie pe mama dansului.Sunt o mama cu 2 copii care si-a crescut si isi creste copii dandu-le educatia corecta zic eu.

Dan | 12:59, 18.01.2013

Auzi tigane!!!Sterge-te la gura inainte de a vorbi de mama lui Aldescu, umflatule!!!!

cristina | 21:54, 17.01.2013

cristinele nu mai veni noaptea in schimbul meu sa tragi de mine ca sunt angajata respectata la locul de munca.batranul dragan iti creste turma de oi si-l bagi numai in belele drept multumire.asa si cu mine ,s-a dus buhul de noi daca nu te poti abtine.ar trebui sa-ti iei si tu un serviciu sa nu mai stai tantore pe banii de la sindicat si cei trimisi de dna dr roxana.o sa te deochi rau si nu cred ca-ti va mai merge multa vreme asa.nu stiu de ce te primesc in comisiile de examen,la comitetul director….ca doar nu au obligatie prin lege.mie imi convine sa te primeasca ca ma simt si eu protejata cand nu ma protejezi dar ai grija.

Dan | 13:03, 18.01.2013

Asta chiar mi-a placut!
Unde esti Cristinuco sa vin si eu sa ti–- 0000000, ce ti-as mai face, direct la vorbitor!!!

tot eu | 09:00, 18.01.2013

„Mama lui Aldescu” si asa numita „cristina”,vedeti-va de mucii vostrii si nu ii mai lingeti pe ai altora de la bot…rusine sa va fie pentru ceea ce facesti…sustineti ca Aldescu e un nimic, un nimeni, dar cred ca il confundati cu voi insiva… corectitudinea voastra da pe din afara si de aceea, doar din corectitudine, nu din altceva, ati inceput sa manipulati sindicalistii lui aldescu sa treaca la javra care va seamana, la catelusul vostru ianc….asta e corectitudinea voastra, tarfelor? pacat de oamenii apropiati voua care se lasa influentati si pe care ii bagati la inaintare…aceia vor avea primii de suferit…si doamna directoare, sa stiti ca scaunul nu are lipici, si poate maine poimaine va treeziti pe masina zguduita ca intr-o masina de carat gunoi, si va intrebati DE CE???…cloaca de nenorociti ce sunteti.

angajat | 09:20, 18.01.2013

Apropo de cum a zis cineva mai sus cu ,,gura targului”se mai spunea pe acolo prin statie si chiar una dintre membrele din concurs ca dl.Doru le-a taiat si le-a afumat carnea anumitor membrii din concurs!Deci va dati seama ce corect a fost acest concurs nu?

anonim | 10:00, 18.01.2013

pai si normal, daca e nasa, e NASA….trantorii ei sunt cei mai buni, cei care muncesc cu adevarat, pt ea, sunt niste gunoaie….abia o asteapta colegii pe masina, ca or veni si timpuri mai bune….Succes mult in inlaturarea lichelelor, incepand cu ATOTSTIUTOAREA doamna NASA….si terminand cu lingaii ei, ianc, boul de la schela si alti cativa

COVERCA LARISA | 09:44, 18.01.2013

Simt nevoia sa intervin cu un comentariu pertinent acestui articol, deoarece observ ca s-a deviat mult de la subiect!
In ceea ce priveste concursul pentru ocuparea celor doua locuri vacante de asistent medical deb. si de asistent med., pot afirma ca a fost un concurs transparent, a fost totul la vedere!
In calitate de participant la concurs (insa fara succes), va spun ca intr-adevar subiectele au fost facute de fata cu noi, toti concurentii. Fiecare dintre noi a deschis cartea la intamplare, iar din toate aceste subiecte s-au facut 3 variante, din care s-a extras una!
Este cel mai transparent concurs la care am participat! Nu mai comentati aiurea si nu mai acuzati oamenii daca nu ati fost acolo sa vedeti cum s-au petrecut lucrurile!

Alina | 12:10, 18.01.2013

D-na Coverca la cate examene ati participat d-voastra?cred ca acesta este primul la care participi nu!sau ma insel eu!Deci sa intelegem mai departe ca nu ati fost pregatita sau mai bine zis ati fost slab pregatita pt.acest examen!D-voastra ati facut si voluntariat din cate stiu eu.Si din cate mai stiu sunteti si buna prietena cu anumiti membrii.Va dati bine pe langa ei ca la urmatorul examen sa puteti avea sorti de izbanda nu?

Dan | 12:57, 18.01.2013

Aoleo, mama draga, daca asta ai inteles din desfasurarea examenului, nu ma mir ca ai picat, fata draga. Oricum nu ai sanse sa te pui bine cu directoarea ca nu o mai prinzi la urmatorul examen.
Du-te si invata intai de ale vietii si apoi pe Titirca

Maria Popescu | 12:35, 19.01.2013

Frumooos ! si adevarat raspunsul lui Dan.

…. | 13:55, 18.01.2013

pedelista de badiu , nu stiu cine o tine in brate , dar stiu ca la referendum ea cu clica ei duceau propaganda printre angajati sa voteze cu basescu, si acum acei oameni au avantaje de la sambete si duminici platite dublu pana la angajarea rudelor de gradul 1. pacat de cei cu coloana vertebrala, ca au avut si au de suferit din cauza ei….si daca nu credeti ca e pedelista, mergeti la unitatea saj si vedeti ca placutele de pe usile de la saj sunt portocaliu si albastru…..

Maria Popescu | 15:19, 18.01.2013

La Ambulanta a fost, este si va fi o permanenta lupta intre hotii care isi apuca scaunele de directori si incep sa jumuleasca tot ce pot de acolo, si , de partea cealalta, Alescu si sindicalistii lui, care le tin piept hotilor si ii arunca, pana la urma, la cosul de gunoi, unde le e locul.
Putini au taria de caracter sa isi asume o asemenea lupta, caci hotii sunt in general sustinuti de puterea politica, cum e si exemplul cu Badiu. A fost PDL-ista, acum bate tare poteca la PNL( poate a si sponsorizat PNL-ul in campanie) sa o tina in functia de directoare medicala.
Draga Gabi, nu ai nicio sansa. Te-ai pus cu cine nu trebuia: cu omul care nu are nici mama nici tata cand e vorba de jigodii ca tine!
Tii minte cand iti dadea benzina cu canistra soferul de pe fostul SMURD ( anii 1998-2000), pompierul care-ti era amic si al carui nume incepe cu „B” ?? Se intampla pe strada Al. I Cuza in Tg-Jiu. Era scumpa benzina, dar tu ii semnai fise fictive pe masina de SMURD si el iti dadea canistrele de benzina sa te poti plimba la munte cu prietenul.
N-ai uitat, nu? Am trecut intamplator pe langa voi si v-am vazut; ambulanta SMURD era oprita pe A. I Cuza si masina ta in spatele ei, iar B– ti-a dat canistra de benzina din ambulanta. Am fost martora la acest fapt, dar MI-A FOST RUSINE DE RUSINEA TA SI NICIODATA NU TI-AM SPUS CA AM TRECUT PE LANGA TINE ATUNCI, doamna directoare. Durere mare cand s-a desfiintat SMURDUL-fantoma de atunci, care aducea numai paguba SAJ-ului! Nu ai mai putut mulge benzina pe fise fictive, draga doamna directoare.
Tu esti echidistanta intr-un examen?
Tu esti garantul unui concurs corect?
Ai facut post de asistent debutant ca sa-l angajezi pe debutantul pe care l-ai angajat, nu?
Mai ai tupeul sa te consideri corecta, tu care nu stiai cum sa mai chiulesti de la serviciu, rugandu-l pe Aldescu sa-ti motiveze absentele pe motiv de activitate sindicala???
Tu esti aia corecta si ECHIDISTANTA, DOAMNA??
Fii serioasa si MARS in banca ta, nesimtire intruchipata!!!!!!!!!!
Mergeti inainte fratilor si faceti-i praf pe hotii astia nenorociti de la Ambulanta,curatati Ambulanta de jigodii ca parca au puiat acolo numai hoti!!!

ioio | 21:21, 18.01.2013

va spun eu cum il chema de ala de la SMURD……BUZENCU

claudia | 18:46, 18.01.2013

un comitet director de mizerie…incepand de la cel mai mare pana la cel mai mic…la cate s-au injosit oamenii astia, si inca dorm linistiti noaptea. Stimata doamna directoare, daca nu aveti nimic de ascuns, de ce nu ii tineti piept lui Aldescu, stiti doar sa va ascundeti in spatele subalternilor care sunt prosti si habar nu au la ce ii expuneti…sa nu va mirati daca ulterior, unul din cateii dumneavoastra credinciosi o sa va dea in vileag, ca ati vazut doarca lingau de petrescu e pus bine cu toate conducerile…. si pentru dr. Prejbeanu, toata stima ca a stiut sa faca fata sicanelor dumneavoastra, si recunoasteti acum, in ceasul mortii ca tresarati de fericire cand il vedeti pe holurile de la SAJ pe nepotul acesteia, pe dr. Scheau, pe care de altfel l-ati blamat, dar cred ca din simpatie. Noroc cu doctorasul ca e baiat frumos, destept si cu capul pe umeri si nu se uita la mama umaga

anonimus | 11:42, 24.01.2013

domnilor asistenti si soferi,doar atat sunteti,asistenti si soferi. sunteti ofticati ca nu sunteti si voi medici si de asta latrati aici,sunteti ofticati? dar voi uitati cum ati intrat in saj? sau aveti probleme psihice grave? dl aldeebouescu,cine va sustine pe dvs? ce calificare aveti dvs? sofer,da, dle marin popescu ce calificare aveti dvs? asistent,atat.nu aveti voie sa faceti altceva decat sa ascultati medicul,sunteti ofticati toti nu doar dvs,aproape toti sunteti ofticati ca nu sunteti medici,vreti sa va dati importanti,dar nu aveti cu ce,doar cu scandaluri, sunteti de cea mai joasa speta,nu sunteti pregatiti pentru urgenta,nu aveti habar ce inseamna urgenta,nu stiti bine protocoalele,si nu doar dvs domnilor,in general sunt care nu stiu. credeti ca daca punteti o branula sunteti mari? dle marin popescu,si dle aldeescu,cand ati citit o carte de medicina ultima data? la ce congrese ati fost,la ce concursuri? la niciunul,de ce? pentru ca voi sunteti buni,asa va considerati,si nu numai dvs,mai muuulti de la saj. RESPECT PENTRU SINDICATUL LUI ION IANC, il cunosc oamenii.,degeaba latrati voi pentru ca sunteti niste LEPRE SI NISTE LENESI!!!!OAMENII LUI IANC SUNT MULT MAI SARITORI,CEI DE LA „”ambulant alu aldebouescu” NU SE CEARTA CUM FACETI VOI,NISTE BAGATORI IN SEAMA,SI AIURITI PROST CRESCUTI SI RAU ALIMENTATI. PUNETI MANA PE CARTE SAJ INSEAMNA MEDICINA NU BALACAREALA.

anonimus | 14:42, 24.01.2013

bai asistent fara scoala si instructie medicala,marin p. si tu bai sofer fara masina,ambulantier fara ambulanta aldebouescu,TU SI TU,unu la mana,cu ce va afecteaza pe voi angajarile astea? este lipsa de personal,nu sunt asistenti,va place cand va cheama de acasa la servici? atunci faceti gura,acum ca sunt angajati altii noi nu va convine,sunteti niste prosti cu P mare. inainte o injurati pe domnisoara dr, ca a facut nustiu ce,si acum ce faceti ma? latrailor.va dati importanti?? bai aldebou si aldeMARIN popescu,sunteti un cuplu reusit! vreti sa fiti bagati in seama ptr ca stiti ca sunteti NULI doar niste simpli asistenti cu 3 ani de scoala sanitara,un caca de scoala,si va dai mari. faceti-va ma avocati daca va place dreptatea,nu asistenti,in loc sa va ocupati de pacienti( ca si asa nu stiti) sunteti in scandaluri. cu ce va afecteaza personal ca sunt angajati inca 2 pers? cu ce ma latrailor,raspudneti.nu mai ai serviciu tu marin popescu? si tu aldescu ,alias” amanta lui hotoboc” aldescule,uiti cand te-a prins sotu lu hotoboc in cabinet si era sa ti-o iei pe coaje rau de tot,uiti?

anonimus | 14:45, 24.01.2013

bai marine p. un SIMPLU ASISTENT ESTI TU MA,vezi ca esti frustrat ca nu esti doctor!! tu esti un SIMPLU ASISTENT.ea este medic si trebuie sa o asculti si sa o respecti!!! tu esti un 0 barat!!!

buzencu | 08:50, 25.01.2013

D-na,,POPESCU,,lasa vrajeala cu benzina,sti bine ca si pe tine te duceam la tara tot pe benzina SJA,si tot pe parafa ta ca a lui Badiu,dar sa mananci rahat asa nu se cade.Sti ca va dadeam bonuri ca benzina nu iti dadea Medar in canistra,si totul era cu ajutorul lui Nadrag care va slujeste cu credinta,iar eu cand am plecat de la voi am platit 1400 RON,iar transpirata de Nadrag imi ruga colegii cu bonuri deoarece era pe plus.Mocirla in care va scaldati o stie toata lumea,curvarasia dintre aurolacu de Aldescu si Mortuela,afacerile unora dintre voi si spagile care se dau,nu ma mai intereseaza,eu la SJA mi-am facut treaba,si unii medici de acolo stiu asta,eu am ramas prieten cu toti asistentii de acolo,care sunt oameni de exceptie,perte din medici la fel,dar muhaiele ca Aldescu si Nadrag imi fac scarba.Cum e Aldescule sa fi de servici si sa dormi in camera la medici iar pompierii sa aibe 10 solicitari pe noapte iar d-na doctor sa te consulte pe tine?

Dan | 22:13, 11.02.2013

Buzencule,,, las-0 moale ca nu tine, boule! Ai furat cat ai putut de la salvare….Pa !!!!!de mult si la revedere tata !!!
Si nu mai fi ofticat ca ai plecat de la furat !
Iar despre Popeasca….ai fi vrut ti parafa ei,
dar N-AI VAZUT-O niciodata, baiete!!
Lasa-te de magarii!!!

gigescu | 10:45, 26.01.2013

sindicatul lui aldeeeeescu=LEPRELE DE SERVICIU!!! LEPRe,nimeni nu vrea sa lucreze cu voi! si in spital vi s-a dus buhu,de lepre si ingamfati,slab pregatiti si prosti!! sunteti de tot rasu de tot rasu!! aldescule esti ofticat,vrei si tu un scaun? ia niste laxative,si o sa ai scaun apos!!

marius | 10:57, 31.01.2013

aviz toate comentariile facute anterior cu mici exceptii,Aldescu este o persoana fara nici un neuron in capul cel poarta,fara coloana,si fara nici macar un gram de bunsimt.un pupincurit dar nici cu astea cred ca nu le are.VIERME,LARVA, zero absolut

emilia.v | 16:50, 01.02.2013

Dna Larisa Coverca,de ce nu recunoasteti ca acest concurs a fost un blat,noi stim ca aveti pile puternice si ca o sa intrati cand o sa va vina randul,ca doar acum era randul lui Radacina al mic,nu puteti intra peste relatiile lor intime cu asa zisa doamna Badiu si peste cei 20000 lei dati cadou doamnei pentru ca Gelu Radacina sa poata copia in voie,pentru ca unul care nici macar o tensiune nu stie sa ia(ca sa nu mai vorbim de anamneza,medicatie,transport etc)nu are cum sa stie Lucretia Titirca,asa cum nici dumneata nu te descurci foarte bine….

Spune-ti parerea!Numele si prenumele:

Email:

Ultima ora

Editorial"Zic si eu, nu dau cu paru'!"

Instituția Giurcău


Autor: Cosmin Pigui


Ce s-a publicat în paginile acestui ziar, dar și ce se va mai publica, trebuie luat de către autoritățile competente ca denunțuri asupra unor fapte de natură penală. Știm bine că, în urmă cu ceva ani, în întreg sistemul de stat era o adevărată haiducie, la fel ca și în minerit și energie. De ceva timp s-au mai schimbat treburile

Citeste tot articolul
00:00, 07.04.2015 | 1.083 Vizualizari | 0 Comentarii

Exclusiv

Odraslele lui Greblă, în afaceri bănoase cu CNI


Autor: Cristi Popescu


Afacerile din energie intermediate de fostul judecător al Curții Constituționale, Toni Greblă, avându-i ca interpuși pe fiii săi, Octavian și Silviu, au ajuns să aibă implicații inclusiv la Compania Națională de Investiții. Asociatul celor două odrasle ale fostului judecător cercetat pentru fapte de corupție s-a procopsit,

Citeste tot articolul
00:10, 21.04.2015 | 310 Vizualizari | 0 Comentarii

Foto Exclusiv

Foto Exclusiv

Dezvaluiri

Condescu, încă un prejudiciu la CE Oltenia


Autor: Cristi Popescu


Marin Condescu a reușit, după mai bine de doi ani de când a dispărut din peisajul mediatic gorjean, să producă o pagubă la Complexul Energetic Oltenia. Este adevărat, una mult mai mică decât „tunurile” date prin Clubul Pandurii, însă destul de importantă, având în vedere că are legătură cu una dintre cele mai cunoscute

Citeste tot articolul
00:09, | 240 Vizualizari | 0 Comentarii

Social

Concurs anulat pentru șefia Spitalului Rovinari


Autor: Alin Petre


Concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Orăneșesc „Sfântul Ștefan“ Rovinari a fost anulat, ca urmare a contestației care a fost depusă de medicul de naționalitate siriană Kadour Aksam, specialist urolog.

 Viciu de procedură

Costel Podaru, președintele comisiei de examen, a precizat că

Citeste tot articolul
00:05, | 47 Vizualizari | 0 Comentarii